Automate your Marketing
with Womplify




 
noor syaizuwanee's FotoPage

By: noor syaizuwanee abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Friday, 17-Jul-2009 15:49 Email | Share | | Bookmark
My Final Semester

Salammmmmmmmm,,

4 along time aku x update my fp....so busy with my task as a UPM Executive program and at the same time as a student. As all known, this is my final semester and will graduate on August 2009. On 11th Aug 09 and 20th Aug 09...i'll be sitting for my final exam. Wish me gud luck and will grad with flying colours....

So that's all 4 know..hope will c u again in the next entry...


Tuesday, 23-Jun-2009 12:20 Email | Share | | Bookmark
Corat coret

Salam semua,

Hampir sebulan aku x update fp ni..terlalu sibuk la beb...kerja opis lg..kerja sekolah lg...ujung minggu sibuk dating lak...unung minggu biasa la...menjalankan tugas sebagai isteri...

Mmmm...osmateku Ina dh mula bercuti utk bersalin...mati katak aku duduk sorg2 kt umah...bilik belakang masih kosong...ntah bile la nk masuk org baru...selagi x masuk osmate baru bermakna budget blnan selalu bermasalah sbb nk tanggung utk sewa umah lg 1 kepala...sakit kepala pikirkan duit...

Assignment under progress n under control...assignment sem ni mcm utk aku melepaskan apa yg terpendam tentang kerja..assignment hazard management pasal stress n hr pasal performance appraisal...secara x langsung terluah perasaan aku ni...ringan skit otak...

Ahad ni ada kelas for 3rd tutorial..12.00pm-4pm..by the way aku terpaksa masuk lambat sbb nk kena hantar hubby ke terminal..bus kul 12.30pm...ok la tu masuk lmbt drpd aku ponteng terus...mcm last week...bukan saja nk ponteng...bad headache beb...siot tul...paksa gk diri masak for lunch sbb hubby ada...kalo aku sorg mampus x masak..redah je apa2 utk mkn...

Next week aku cuti on 2nd and 3rd july...balik besut koooooooooo....dh lama x blk..i'm really xcited. last blk on march...a few month ago...but aku blk sorg, hubby x dpt cuti...ok la coz dia bg izin blk sorg. dh lama x drive sorg blk besut since kawin...camner la ye...nk nk lak..dgn keta baru...myvi....so really challenging for this time...drive alone with my new myvi...hopefully leh jumpa my old car..CBA3806..how r u? ok ker dgn tuan baru?

yesterday adik aku mms...gmbr cba dpn umah aku..keta tu kan member ayah aku beli...so yesterday dia dtg umah...tu yg tersadai kt dpn umah aku...

ok la dear, no more ideas to share. so blah dulu...continue my assingment...have another 3 weeks to submit..bye adios..


Monday, 25-May-2009 23:15 Email | Share | | Bookmark
Nothin' Gonna Change My Love 4 U











Monday, 25-May-2009 22:26 Email | Share | | Bookmark
This Message is Dedicated to My Lovely Husband....

Salam Hubby,

Suka untuk mengingati saat perkenalan kita satu waktu dahulu.........di saat hati sedang berduka mengenangkan dia yang telah pergi....perkenalan yang Hubby hulurkan Sayang sambut tanpa sebarang niat di hati mencari pengganti...perkenalan diterima sekadar untuk mencari teman berbual, bercerita tentang ape sahaja....awal perkenalan Sayang ceritakan segala kekecewaan yang ditanggung....kekecewaan dlm hubungan cinta....setia pd yang tak sudi....sekalipun tak pernah Sayang duga begini kesudahan cerita perkenalan kita...

Awal pertunangan kita dulu kalau Hubby masih ingat, Sayang selalu menangis.....menangis sebab Sayang rasa betul2 bahagia n gembira...jiwa yang kosong sarat dengan derita yang ditanggung sebelum ini hilang....walaupun sesekali ia dtg bertandang membangkitkan kembali nostalgia silam antara aku dan dirinya...

Percayalah Hubby...Sayang betul-betul bahagia sekarang...begitu bersyukur dengan kehadiran Hubby dlm hidup ini...Sayang ingatkan dulu Sayang tidak akan mengecapi saat bahagia ini seperti orang lain...Betul kata Hubby..."Lupakan cerita silam, cerita duka, kita mulakan hidup baru...buangkan segala kenangan pahit..selagi diingat perkara yang lepas selagi itulah kita tidak akan bahagia'.

Sayang belajar menyintai dan menyayangi Hubby selepas kita bertunang...berkali-kali Sayang rasakan seperti bermimpi....rasanye perkenalan kita terlalu singkat....tp jodoh menyatukan kita....perasaan bahagia tak mampu disembunyikan lg bile kita menghitung hari untuk diijabkabulkan....

Sayang amat bersyukur kepada Allah S.W.T kerana setiap air mata kedukaan yang menitis dahulu digantikan dengan air mata kegembiraan....Perkahwinan ini membuatkan Sayang sedar akan kasih dan sayang antara kita semakin kuat dari sehari ke sehari...Walaupun kita berjauhan tp dekat di hati masing-masing.....Ada ketikanya air mata ni menitis membasahi pipi kerana rindukan Suami...tp apakan daya....

Hubby,
Ketahuilah...sesungguhnya Sayang tak pernah menyesal dengan ape yang berlaku..sebaliknya Sayang rasa amat bertuah dan bersyukur dikurniakan Suami yang amat memahami...tidak pernah sekalipun Hubby bersungut dengan kekurangan yang ada.....Sayang begitu terharu dengan kesabaran Hubby...Sayang memang x mampu untuk memikul dugaan ni...air mata terlalu setia saat ini...entah kenapa semenjak dua menjak ni mudah sgt menangis......hampir setiap malam bile kita borak Sayang nangis.....jangan Hubby tanye kenapa sbb Sayang sendiri x ada jawapannya...

Akhir kata......Terima kasih untuk setiap kata-kata semangat dari dulu hingga kini, terima kasih untuk kasih sayang, terima kasih atas setiap kesabaran dan untuk segala-galanya THANK U VERY MUCH....

I LOVE U SOOOOOOOOOOOO MUCHHHHHHHHH


Monday, 25-May-2009 19:02 Email | Share | | Bookmark
OUM New Semester

Semester baru dh bermula...time utk stadi....ape yg menggembirakan aku ini adalah semester terakhir aku....lps ni lega la aku...

This semester aku kena struggle sbb nk naikkn pointer...result sem lps x kuar lg..rasa2nye pointer turun lg...kompem sbb final aku x leh buat...

Aku buke computer ni nk wat assingnment sebenornye...tp sbb dh lama x update fp aku pn buke le fp ni...dan aku rase aku tujuan asal aku buka computer mlm ni akan terkubur begitu shj....

Topik ass kali ni mmg menarik dan tertarik...STRESS DI TEMPAT KERJA...kompem byk benda yg boleh dimasukkan...mcm2 stress...stress dgn boss, dgn kawan2, dgn task yg diberi...mcm2 lg la.......topik ni beri peluang utl aku release tension...jenis aku kalo ade ape2 yg terpendam dlm hati aku mesti luahkan walau dgn ape cari sekalipun...kalo kena bercakap dgn dinding aku akn berckp...at least aku rase lega.....that is my way...al maklum la dh terbiasa...

Apa2 pn aku mohon all of you wish me gud luck 4 this final semester..u HUBBY...DOAKN YG TERBAIK UTK SAYANG........I PROMISE U TRY TO ARCHIEVE THE BEST RESULT FOR THIS SEMESTER...tq 4 your supporting, understanding,.... Sayang betul2 bahagia n bersyukur jd isteri hubby..terima kasih kerana menerima segala kekurangan yg ada pd diri SAYANG......I LOVE U SOOOOOOOOOOOO MUCH


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net